logo leijenaar solutionskl

mechatronic product development, design & consultancy

 

 

 

 © 2008-2015 leijenaar solutions

leijenaar solutions kan u op verschillende manieren van dienst zijn:

 

Organisatorisch: Wat komt er bij kijken als ik een product, machine of systeem wil laten ontwikkelen? Is het zinvol om iets nieuws te ontwikkelen of zijn er ook andere oplossingen?  Hoe kan ik de risico’s beperken en met wat voor budget moet ik rekening houden? Hoe moet ik een ontwikkelproject organiseren, wie heb ik daar bij nodig en wanneer is het klaar? Waar moet ik zijn voor de prototyping, testen en productie? Ik heb een knelpunt in mijn productieproces, hoe zou je dat kunnen oplossen?

Door jarenlange ervaring in projectleiding en technisch/commercieel management, de beschikking over een groot professioneel netwerk en een no-nonsense mentaliteit is Syb Leijenaar een geschikte partner om te adviseren om antwoord te krijgen op dit soort vragen.

Technisch: Met een brede kennis en ervaring op het gebied van systeem ontwerp en werktuigbouw kan Leijenaar Solutions een waardevolle bijdrage leveren op het gebied van:

  • ontwikkelen van specificaties
  • architectuur studies
  • idee- en haalbaarheidsstudies
  • genereren en beoordelen van concepten
  • begeleiden van constructeurs 
  • reviewen van ontwerpen
  • technische trouble shooting en root cause analysis

 

 

leijenaar solutions is specialized in the development of products and machinery.

Applying the mechatronic system engineering approach, our aim is to develop effective solutions integrating mechanics with electronic control and other relevant physical principles.

As a consultant leijenaar solutions can be of great value in especially the product definition and concept design phases of multi disciplinary projects.

 

Together with the network partners of PCV Group we can cater for complete product development trajectories from product definition till production.

logo pcvgroup

Leijenaar is also the developer of the innovative electrically driven large area lawn mowing systems: Green Clipper® and Green Zizzor®.

logo GC MS pantones
IMG_0181s

Syb Leijenaar   

on

pic_logo_119x32 linkedin

Mob. +31 646 753 560

logo-DSPE

member of the Dutch Society for Precision Engineering